KARRIERINDÍTÓ ROVATOK

Célunk, hogy segítsünk Neked megismerkedni a munka világával és kiigazodni az álláskeresés útvesztőjében, ezért KarrierIndító rovatunk keretében minden hónapban újabb izgalmas témával készülünk! Nézd meg aktuális és korábbi rovatainkat, és regisztrálj a frissdiplomas.hu-ra, hogy biztosan ne maradj le legfrissebb újdonságainkról és állásajánlatainkról!

NŐI KARRIER HETEK

2023

Inspiráló nők tanácsai pályájuk elején tartó nőtársaiknak.

Kezdd meg karriered a Frissdiplomással!

2023

Gondolkodj időben, ha karrierépítésről van szó! Munkaadók bemutatkozói és Neked szóló ajánlatai.

Gyakornok és pályakezdő hetek

2022

Mérd fel a gyakornokok és pályakezdők számára elérhető lehetőségeket!

Fenntarthatóság

2022

Te mi alapján választasz munkát? Ismerj meg olyan munkáltatókat, akiknek fontos a környezetünk megóvása!

Inspiráló nők

2022

A példaképek kulcsszerepet játszhatnak a siker elérésében. Olvass olyan inspiráló nőkről, akik megosztják pályájuk legértékesebb tanulságait!

Rugalmas munkahelyek

2022

Te mi alapján választasz munkát? Mi az, ami fontos neked? A rugalmassság? A jófej csapat? Az izgalmas feladatkör? 

Felvételi hete

2022

Melyik egyetem való neked? Milyen szakot válassz? Megéri mesterképzésre menni? Honnan tudsz tájékozódni továbbtanulással kapcsolatban?

Frissdiplomás angyalai

2021

Jól tudjuk, hogy a december már sokkal inkább szól a karácsonyra hangolódásról, mint a karriertervezésről. Megérdemled a pihenést, hogy aztán januártól újult erővel vethesd bele magad 2022 kihívásaiba. A feltöltődéshez hoztunk némi muníciót, nézd meg, mivel készültünk!

Szakmák hete

2021

Műszaki érzék? IT affinitás? Technológiai érdeklődés? Melyik jellemző rád?

Ugorj fejest a témába! 

Pályakezdők hete

2021

Pályakezdőként nem könnyű felmérni, hogy milyen munka illene hozzád. Segítünk megtalálni a neked való karrierutat!

Gyakornokok hete

2021

Kipróbálnád élesben az iskolapadban megszerzett tudást? Találd meg a gyakorlati helyed, és szerezd meg a szükséges tapasztalatokat már az egyetem alatt!

Szerethető munkahelyek

2021

Miért van az, hogy valaki szeret egy adott cégnél dolgozni, más meg gyomorgörccsel éli túl a napokat? Hogyan találhatod meg azt a munkát, amit szívesen csinálsz? Léteznek egyáltalán szerethető munkahelyek? 

KKV vs. multi

2020

Kisebb csapat vagy nemzetközi környezet? Te milyen munkahelyen dolgoznál szívesebben? Nehéz erről dönteni, amíg nincs tapasztalatod, ezért bemutatjuk neked a kis- és középvállalkozások, valamint a multinacionális óriások sajátosságait. Csekkold, hogy melyik szimpatikusabb, és jelentkezz állásokra!

IT hete

2020

Jó vagy a szakmádban. De ezt meg is tudod mutatni? Összegyűjtöttük, mi az, amit IT-sként (akár már gyakornokként) megtehetsz, hogy kitűnj a többi jelölt közül. Hogyan mutasd be a kisebb fejlesztési projektjeidet? Milyen szakmai tesztek várhatók az interjún, és hogyan tudsz rájuk felkészülni? Erről is olvashatsz, vagy jelentkezhetsz konkrét állásokra.

Nyelvtudás hete

2020

Azzal nem mondunk újat, hogy a nyelvtanulás fontos, így inkább segítünk abban, hogy elérd a vágyott karriercélod ennek segítségével. Összegyűjtöttük azokat az állásokat, amelyekben kamatoztathatod a nyelvtudásod, és interjúkkal, szakmai tartalommal is segítünk fejlődni a témában.

Tudatosság hete

2020

Te is belefáradtál az utóbbi hónapok történéseibe? Nehéz helyzetbe kerültél a munkád elvesztése vagy a tanulmányaid bizonytalansága miatt? Szívesen tennél azért, hogy egy hasonló helyzet ne érjen ilyen váratlanul? Összegyűjtöttük neked azokat az infókat, amelyekkel fel tudsz készülni arra, hogy biztonságosan átvészelj bármilyen krízishelyzetet!

Turizmus-vendéglátás hete

2020

Ismerős valamelyik élethelyzet?
Turizmus-vendéglátás szakon végzett pályakezdőként Téged is aggaszt a kérdés, hogy vajon mennyire lesz könnyű a koronavírus-helyzet után állást találnod.
Már csak a kötelező gyakorlat hiányzik, de nem tudod, mikor és hol lesz lehetőséged elvégezni.

Szeretnél még több érdekes témáról értesítést kapni? Regisztrálj a frissdiplomas.hu-ra!